Renovering av kök

En köksrenovering kan i princip kosta hur mycket och hur lite som helst. Men det är ett av de viktigaste rummen i våra hem. De är inte enbart en plats för matlagning, utan också ett rum att trivas och umgås i. Det gör att det ställs stora krav på ett kök, som både ska vara funktionellt och ombonat.

En budgetvariant är att byta luckor och måla om, samt lägga in ett nytt golv. En helrenovering innebär att allt från tak till golv byts ut, inklusive stommar i inredningen. Vare sig du tänker budget eller stort, finns det en hel del att tänka igenom innan renoveringen startar.

Köksrenovering – en klok investering

En köksrenovering är en klok investering. Värdet på huset höjs i takt med att köket förbättras. Oavsett om enbart luckorna byts ut eller målas om, eller hela köksinredningen byts ut, kommer hela huset att kännas fräschare och roligare. Nytt kakel, nytt golv och ett ommålat tak kan också göra sitt till för att fräscha upp en äldre inredning.

Planering

Den kanske viktigaste biten vid en köksrenovering är planeringen. Fungerar den nuvarande planeringen bra, eller behövs något ändras?

Vi kan ta helhetsansvar

Till själva renoveringen hör inte bara ombyggnaden. Inköp av vitvaror, belysning, diskho och diskbänkar, golv, kakel och väggmålning  tillkommer ofta. I vårt nätverk av samarbetspartners – elektriker, plattsättare och målare – kan vi ta ansvar för hela renoveringen.

Köksrenovering Skänninge Bygg

Ett exempel på en helhetsrenovering av ett kök. Vi har bla sänkt innertaket, installerat spotlights, monterat nya köksstommar och installerat vitvaror.

ROT-avdrag

Renovering av kök ger rätt till skattereduktion. Läs mer om ROT-avdrag här