Ett brett utbud av tjänster

Skänninge Bygg har funnits sedan 2008. Våra medarbetare har lång erfarenhet från byggbranschen. Ett brett nätverk av samarbetspartners gör att vi kan åta oss både såväl mindre som större uppdrag. och har lång erfarenhet från alla typer av byggarbeten. Hos oss är alla jobb lika viktiga då vi utför allt från mindre renoveringar åt privatkunder till arbeten inom industri och offentlig sektor. Lantbruk är också ett område som vi arbetar mycket med.

Fönsterbyten och köksrenoveringar

När det gäller olika arbeten hos privatpersoner har vi skaffat oss en gedigen erfarenhet när det gäller köksrenoveringar och fönsterbyten. Det har blivit något av en specialité. Naturligtivs åtar vi oss också andra former av om- och tillbyggnader.

Uppdrag åt Svenska Kyrkan

Vi har glädjen att återkommande få göra arbeten åt Svenska Kyrkan. Det kan gälla yttre och inre renoveringar samt löpande underhåll.

Kulturbyggnader

I vår region finns en hel del kulturbyggnader. Att åta sig underhåll och renovering av sådana byggnader kräver erfarenhet. Vi känner oss stolta att ha den kunskapen och erfarenheten.

Kontakta oss så berättar vi mer!

 

 

Görgen Claesson och Peter Andersson Skänninge Bygg

Görgen Claesson och Peter Andersson äger och driver Skänninge Bygg. Tillsammans med våra kollegor bildar vi ett starkt team som kan leverera byggtjänster av hög kvalitet.